Отдавна са отминали дните, в които сексът е бил нещо просто.

...
Отдавна са отминали дните, в които сексът е бил нещо просто.
Коментари Харесай

Най-странните сексуални фетиши, които дори не сте подозирали че съществуват

Отдавна са отминали дните, в които сексът е бил нещо просто. Във времената, в които живеем, сексуалните връзки не са най-вече средство за възпроизвеждане, а за приятност. А с цел да стигнат до оптималната приятност, за някои хора обичайните осъществявания в леглото не са задоволителни.

Фетишистите са същинските приключенци в областта на секса. Да имаш фетиш означава да имаш сексуално предпочитание, обвързвано с избран обект, практика или концепция. Възприеман е като неконвенционално и ексцентрично полово държание или предпочитание – нещо, което нормално прекрачва нормите.

Докато фетишите са безвредни, законни и се случват по взаимно единодушие, в тях няма нищо ужасно и неприятно. 

Колкото е безгранично човешкото схващане и въображение, толкоз са безгранични и култовете. Днес ще ви потвърдим точно това. В визиите на някои хора култовете се изчерпват с дейности като връзване, камшици и ролеви игри, но половите фантазии могат да бъдат надалеч по-необятни, ексцентрични и напряко откачени. 

Вижте кои са най-странните култове в галерията ни.
 Кои са най-странните полови култове  Кои са най-странните полови култове  Кои са най-странните полови култове  Кои са най-странните полови култове
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР